Vidensdeling på Maskiner under Broen

Oplev Helms Vidensdeling på MUB2022

Vidensdeling på Maskiner Under Broen

Helms TMT-Centret A/S er i gang med at opbygge et ”rum” som skal danne ramme om Helms Vidensdeling på Maskiner Under Broen.

For maskinimportøren Helms TMT-Centret A/S er vidensdeling med kunder en nøgle til fælles udvikling og succes. Derfor har de ladet et par maskiner blive hjemme til Maskiner Under Broen til fordel for deres nye messekoncept – Helms Vidensdeling.

På Maskiner Under Broen vil man vanen tro kunne opleve Helms TMT-Centrets produktprogram inden Park, Golf og Anlæg. Dette fra leverandører som Schäffer, Jacobsen-Ransomes, Cushman, Peruzzo, TYM og McCormick. Dertil ser virksomheden, med afdelinger på tværs af landet, frem til at mødes med både nuværende og nye kunder.

På messen har Helms traditionen tro stor fokus på relations-opbygning og -pleje. Men på årets messe vil vidensdeling have hovedfokus. Maskinhandler Jakob Helms udtaler ”På Maskiner Under Broen 2022 samler vi både reservedels- og produktspecialister. Dertil opretter vi et rum kaldet Helms Vidensdeling, hvor specialiseret viden vil være stillet til rådighed. Dette for at skabe vidensdeling og grobund for dialog.”