Miniseminarer

Gratis miniseminarer

For at fuldende det faglige indhold på messen vil vi igen i år arrangere nogle miniseminarer. Miniseminarerne holdes i et telt på pladsen.

Plan for Miniseminarerne

Onsdag den 24. august Torsdag den 25. august
Kl. 10.00 Det gode maskinkøb Drift af kunstgræsbaner
Kl. 11.30 Robotter Robotter
Kl. 13.30 Drift af kunstgræsbaner Det gode maskinkøb

 

 Robotklippere til professionelle ved Nicolai Andersen og Niels Nicolai Vinther Lundsgaard

Kapaciteten bliver større og større, og det samme gør interessen. Derfor står konsulent Niels Andersen fra Belrobotics og key account manager hos Husqvarna, Nicolai Vinther Lundsgaard, klar til at præsentere de mange muligheder på markedet – og samtidig påvise de begrænsninger, der trods alt stadig er på området. Der eksisterer både løsninger med og uden kantbånd, men selv med kantbånd har de nye GPS-systemer udvidet rækkevidden markant. Så kom og bliv klogere på et område i rivende udvikling – for vedligehold af græsarealer er den største, enkeltstående opgave i de fleste driftsafdelinger, og mulighederne for en automatiseret, elektrisk løsning bør være med i de flestes overvejelser.

Drift af kunstgræsbaner ved Alex Moreno og Knud Rasmussen

Kunstgræsbaner kan være en udfordring at vedligeholde, fordi anbefalingerne varierer meget fra leverandør til leverandør, og et kunstgræsstrå rejser sig ikke igen, når det først er knækket. Derfor er konsekvenserne store, hvis banen bliver driftet forkert. Alligevel er der hos mange beslutningstagere og politikere en overbevisning om, at drift af kunstgræsbaner er gratis. Med miniseminaret “Drift af kunstgræsbaner” vil groundsman i Næstved Kommune, Alex Moreno, sammen med entrepriseleder i Kolding Kommunes Entreprenørafdeling, Knud Høeg Rasmussen, samle erfaringer og give inspiration til en ny, testbaseret tilgang til opgaven. Her vil du få inspiration til, hvad man kan teste, og hvad man kan måle på, og hvilke spørgsmål man bør stille sig selv. Seminaret vil afslutte med en dialog, hvor publikum kan komme med spørgsmål.

Det gode maskinkøb ved Per Hedetoft

Konsulent hos brancheforeningen Maskinleverandørerne, Per Hedetoft, står klar til at klæde fagfolk på til at træffe de rigtige beslutninger, når det gælder maskinindkøb. Det kan nemlig være rigtigt dyrt og sætte éns organisation mange år tilbage, hvis man ikke er grundig og foretager de rigtige overvejelser inden et større maskinkøb. Til seminaret får du råd til, hvilke overvejelser man bør gøre sig og hvilke oplagte fejl, man kan undgå. Ét eksempel er at være alt for præcis i sin udbudsbeskrivelse, så man reelt afskærer en masse leverandører fra at kunne byde på opgaven – og dermed også afskærer sig selv fra at opdage andre, og måske mere effektive løsninger. Husk tommelfingerreglen: Det udstyr man ønsker sig, er ikke nødvendigvis det samme, som det udstyr man har brug for. Dét og mange andre gode råd kan du tage med hjem fra ”Det gode maskinkøb”