Egholm A/S

Stand
12,1
Branche
Anlægsudstyr, Byrum & Outdoor, Græsudstyr, Pleje af grønne områder, Renholdelse, Ukrudtsbekæmpelse, Vinter vedligehold
Hjemmeside
egholm.dk

Egholm A/S

Hos Egholm udvikler, producerer og markedsfører vi redskabsbærere, som holder veje, parker og udendørs arealer rene og indbydende hele året rundt. Egholm maskiner fremstilles af håndværkere i Danmark og anvendes i byområder og parker over hele verden.
Maskine og redskaber er designet og produceret af Egholm til at arbejde som én dedikeret og specialiseret maskine. Den brugervenlige Quick-shift teknologi, gør det muligt for maskinen at blive ombygget med andre redskaber på mindre end 1 min.

Park Ranger 2150 med miljørive - Med Stage V motor, er Park Ranger 2150 klar til den nye europæiske emissionsnorm. 15 dedikerede redskaber i produkt programmet.

City Ranger 2260 benzin med rotorklipper - Med fokus på miljøet, markedets behov og ikke mindst førerens komfort præsenterer Egholm deres nye benzin-drevne City Ranger 2260 med en komplet serie af hele 14 redskaber.

City Ranger 3070 - NY kompakt 1 m3 udendørs redskabsbærer med innovativt feje- og sugeanlæg .

Siden den første kompakte redskabsbærer fra Egholm forlod samlebåndet i Danmark i 1995 for næsten 25 år siden, har maskine nummer 10.000 forladt fabrikken i Lemvig, Danmark. Udover 10.000 redskabsbærere har Egholm produceret titusindvis af skræddersyede redskaber til Egholm maskiner.