Conmas ApS

Stand
4,2
Branche
Anlægsudstyr, Transport, Uddannelse & Service, Værktøj & tilbehør
Hjemmeside
conmas.dk

Conmas ApS

Hos Conmas finder du et stort udvalg af Mantall lifte såsom saxlifte, søjlelifte og materiellifte samt vores eget brand Conmas, hvor vi forhandler lithium, el, gas og dieselgaffeltrucks og palleløftere- og stablere i gennemført design og høj kvalitet.
Hele vores sortiment er nøje udvalgt i forhold til den nyeste teknologi, miljøvenlighed og driftssikkerhed og vi tilbyder produkter i forskellige højder og med mange kundetilpasningsmuligheder, som vil forbedre vores kunders arbejdsgang.

Stabler

En elektrisk stabler fra Conmas fås i to modeller. Den ene model kan løfte op til 1000 kg, mens modellen større kan løfte helt op til 1600 kg. Hvis det er første gang, at du skal bruge en pallestabler, kan det derfor også være en fordel, at du starter med at leje den. På den måde kan du nemmere finde ud af, hvilket behov du har i din virksomhed, inden du køber en elektrisk pallestabler, som enten kan løfte alt for meget eller alt for lidt

I vores sortiment finder du en række forskellige elektriske gaffeltrucks med en løftekapacitet på mellem 1600 og 8000 kg. Modellerne varierer i størrelse og kraft, og det er arbejdsopgavernes størrelse og natur, der er afgørende for, hvilken gaffeltruck på el man bør vælge. Når det er sagt, så egner de batteridrevne el trucks sig særligt godt til indendørs brug, da de ikke udleder udstødningsgasser til gene for medarbejderne. Samtidig er vores elektriske trucks udstyret med non-marking dæk, der beskytter gulvet mod for meget slid og støjdannelse. Ligesom løftekapaciteten, varierer løftehøjden også på de forskellige modeller. Men tag ikke fejl af, at selv de mindste trucks stadig kan klare at løfte selv de mere udfordrende opgaver.

Denne Conmas gaffeltruck er en af vores elektriske gaffeltruck med lithium batteri. Denne model er udstyret med en løftekapacitet på op til 3500 kg. Den elektriske motor er kraftfuld og perfekt til indendørs projekter. Den forurener ikke og er derfor fordelagtig at anvende både med hensyn til kollagerne og til miljøet. Vi ønsker, at tilbyde vores kunder en bred vifte af muligheder, når de handler gaffeltrucks hos os. Derfor tilbyder vi bl.a. også denne gaffeltruck med en løftehøjde fra 3 til 6,0 m. Vi kan også tilbyde non marking dæk, så den ikke skader underlaget ved indendørs brug. Denne gaffeltruck er udstyret med 4 hjul, så du oplever maksimal stabilitet. Derudover er den udstyret med fingertips-styring til stor glæde for brugeren!

Palleløfteren har en el-drevet løfte-/sænkefunktion og er derfor let at betjene til stor glæde for brugeren. Lithium-batteriet gør palleløfteren velegnet til bl.a. indendørs arbejde, da den ikke generer omkring arbejdende folk eller forurener. Palleløfteren er fra vores eget brand, Conmas. Vi ønsker at tilbyde kundetilpassetløsninger, hvorfor du kan vælge mellem forskelligt ekstraudstyr.