Bucher Municipal A/S

Førende leverandør af køretøjer og udstyr til rengøring og rydning på trafikarealer

Stand
18,1

Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/maskinerunderbroen.dk/public_html/wp-content/themes/theme/templates/content-single-udstillere.php on line 101
Branche
Anlægsudstyr, Renholdelse
Hjemmeside
buchermunicipal.dk

Bucher Municipal A/S

På messen kan du se 2022s vinderen af Maskinleverandørernes Innovationspris: den nye elektriske slamsuger, CityFlex C40e, samt med den elektriske lastbilmonterede fejemaskine, MaxPowa V65e, den elektriske kompakte fejemaskine, CityCat V20e og den stærke specialfejemaskine XPowa V90t.

Om Bucher Municipal
Vi udvikler og producerer bedre rengørings- og rydningsløsninger, hvilket hjælper vores kunder med at vokse og vedligeholde en profitabel forretning.

Link: https://www.facebook.com/buchermunicipalnordics

Elektrisk slamsuger

Bucher CityFlex C40e er vores nye elektriske slamsuger, udviklet i samarbejde med Volvo Trucks, optimeret til en dags arbejde i byen. Den er kompakt, manøvredygtig, lydsvag og emissionsfri - perfekt til opgaver i tætbefolkede områder, mellem og inde i bygninger.

Elektrisk lastbilmonterede fejemaskine

100 % elektrisk lastbilmonteret fejemaskine, udviklet til udholdenhed, høj ydeevne og god brugervenlighed. MaxPowa V65e er en emissionsfri fejeløsning, der sikrer dig god effektivitet, lave driftsomkostninger og en fuld dags arbejde.

Elektrisk kompakte fejemaskine

Forbedret sugeeffekt, bedre opkoblingsmuligheder, øget komfort og bæredygtighed i højsædet. Den kraftfulde fejemaskine, CityCat V20e, kan takket være de lave støjudledninger, være i drift døgnet rundt - også om natten når resten af byen sover. Det betyder effektivitet - til gavn for både ejer og medtrafikanter. Det er gennemprøvet teknologi, der har en minimal påvirkning på miljøet, og samtidigt leverer den højeste kvalitet.

Specialfejemaskine XPowa V90t arbejder i gaden

Oplev suset fra Bucher XPowa V90t, der er en del af specialfejemaskiner-serie med høj vakuum-kapacitet og højtydende højtryksspul. Bucher XPowa V90 kan tilpasses dine specifikke behov og applikationsmønstre. Det specialfremstillede børsteudstyr og den frontmonterede spraybar sikrer, at arbejdet udføres grundigt.