Sønderup præsenterer fem nye traktorer

Én 4-hjulet og fire 2-hjulede nyheder vil stå klar hos Sønderup Maskinhandel A/S på MUB24

Sønderup præsenterer fem nye traktorer

Sønderup Maskinhandel A/S er begejstret over bl.a. at kunne præsentere fem traktor-nyheder på Maskiner under Broen ´24. Det gælder den nye Ferrari Cromo 35 AR Junior Microm, de nye Ferrari to-hjulede traktorer 306 og 380 og ikke mindst de nye BSC to-hjulede traktorer 706 og 780. Her er de fulde præsentationer:

Ferrari Cromo 35 AR Junior Micro

Ferrari Cromo 35 AR Junior Micro fra Sønderup Maskinhandel A/S

Den nye Ferrari Cromo 35 AR Junior Micro er en super-kompakt 25 HK knækstyret traktor, der er ideel til renholdelse samt anden pleje i smalle rækker, drivhuse og juletræsplantager.

Denne model er udstyret med en Kubota D1105 motor, der leverer 25 hk og har en transmissionskombination på 8 fremadgående og 4 bakgear. Traktoren er designet til at være ekstremt manøvredygtig med en bredde på kun 77 cm, hvilket gør den perfekt til smalle arbejdsområder.

Nøglefunktioner:

  • Motor: Kubota D1105 – Stage V, 3-cylindret, 25 hk
  • Transmission: 8 fremadgående og 4 bakgear
  • Minimum bredde: Kun 770 mm
  • Funktioner: Permanent firehjulstræk, hydraulisk løftekapacitet op til 950 kg, ergonomiske betjeningselementer

Denne kompakte traktor kombinerer ydeevne, pålidelighed og alsidighed, hvilket gør den til et uundværligt værktøj for enhver, der har brug for effektivitet i små og trange arbejdsområder.

For mere information, besøg vores hjemmeside: Ferrari Maskiner.

***

Præsentation af de nye Ferrari to-hjulede traktorer 306 og 380

Sønderup Maskinhandel A/S er stolt af at introducere vores nyeste modeller af to-hjulede traktorer, 306 SmartSafe og 380 HY StarGate, designet til at opfylde de forskellige behov hos både hobby og professionelle.

Ferrari 306 SmartSafe

Ferrari 306 SmartSafe fra Sønderup Maskinhandel A/S

Ferrari 306 SmartSafe er udstyret med en kraftfuld benzinmotor GK 210 fra BCS Group med 6 HK. Denne model er ideel til mindre opgaver, samt der hvor pladsen er trang. Dens sikkerhedssystem Smart Safe sikrer maksimal driftssikkerhed. Maskinen har en maksimal hastighed på 2,48 km/t fremad (fx med fingerklipper) og en hastighed på 0,97 km/t bagud (fx med fræser). Maskinen har er en SmartSafe flerpladet oliebads kobling, hvilket sikrer mindre vedligeholdelse og bedre pålidelighed. Desuden sikrer kopfjedre mellem hver plade, at koblingen fungerer som en rigtig multipladebremse, som i nødstilfælde straks stopper PTO’en, mens motoren forbliver i gang. Ferrari 306 har et vendbart styr samt en funktion til anti-vibration af styret, der øger komforten for brugeren. Maskinen kan bruges med en lang række af redskaber.

Ferrari 380 HY StarGate

Ferrari 380 HY StarGate fra Sønderup Maskinhandel A/S

380 HY StarGate repræsenterer en ny æra inden for multifunktionelle to-hjulede traktorer med sin kontinuerligt variable hydrostatiske transmission (CVT). Ferrari 380 er en kraftig maskine med sin 13 HK Honda GX390 elstarts motor. Denne model tilbyder enestående manøvredygtighed og komfort. Udstyret med PowerSafe® hydraulisk kobling og justerbare styrhåndtag, er 380 HY StarGate designet til at levere maksimal ydeevne og sikkerhed under alle forhold. Maskinen er vendbar, dette gør at den kan bruges med hele udstyrs listen fra Ferrari, både baghængte og frontmonterede.

Disse to modeller repræsenterer det nyeste inden for tohjulede teknologi og er designet til at levere pålidelighed og effektivitet til enhver. For mere information, besøg vores hjemmeside: Ferrari Maskiner.

***

Præsentation af de nye BCS to-hjulede traktorer 706 og 780

Sønderup Maskinhandel A/S er stolt af at introducere vores nyeste modeller af to-hjulede traktorer, 706 SmartSafe og 780 HY StarGate, designet til at opfylde de forskellige behov hos både hobby og professionelle.

BCS 706 SmartSafe

BCS 706 SmartSafe fra Sønderup Maskinhandel A/S

BCS 706 SmartSafe er udstyret med en kraftfuld benzinmotor GK 210 fra BCS Group med 6 HK. Denne model er ideel til mindre opgaver, samt der hvor pladsen er trang. Dens sikkerhedssystem Smart Safe sikrer maksimal driftssikkerhed. Maskinen har en maksimal hastighed på 2,48 km/t fremad (fx med fingerklipper) og en hastighed på 0,97 km/t bagud (fx med fræser).

Maskinen har er en SmartSafe flerpladet oliebads-kobling, hvilket sikrer mindre vedligeholdelse og bedre pålidelighed. Desuden sikrer kopfjedre mellem hver plade, at koblingen fungerer som en rigtig multipladebremse, som i nødstilfælde straks stopper PTO’en, mens motoren forbliver i gang. BCS 706 har et vendbart styr samt en funktion til anti-vibration af styret, der øger komforten for brugeren. Maskinen kan bruges med en lang række af redskaber.

BCS 780 HY StarGate

BCS 780 HY StarGate fra Sønderup Maskinhandel A/S

780 HY StarGate repræsenterer en ny æra inden for multifunktionelle to-hjulede traktorer med sin kontinuerligt variable hydrostatiske transmission (CVT). BCS 780 er en kraftig maskine med sin 13 HK Honda GX390 elstarts motor. Denne model tilbyder enestående manøvredygtighed og komfort. Udstyret med PowerSafe® hydraulisk kobling og justerbare styrhåndtag, er 780 HY StarGate designet til at levere maksimal ydeevne og sikkerhed under alle forhold. Maskinen er vendbar, dette gør at den kan bruges med hele udstyrs listen fra BCS, både baghængte og frontmonterede.

Disse to modeller repræsenterer det nyeste inden for tohjulede teknologi og er designet til at levere pålidelighed og effektivitet til enhver. For mere information, besøg vores hjemmeside: BCS Maskiner.

Kontakt:

Sønderup Maskinhandel A/S

Email: mail@fbdk.dk

Telefon: +45 98 65 32 55