Opnå dine klimamål med RECO eTrac

Opnå dine klimamål med RECO eTrac

RECO eTrac er en fuld elektrisk og 100% emissionsfri redskabsbærer, som lader dig færdiggøre arbejdet hurtigt og effektivt, under komfortable forhold og på bæredygtig vis.

Royal Reesink-datterselskabet, Jean Heybroek og Motrac Industries, er gået sammen for at imødekomme den stigende efterspørgsel for emissionsfri maskiner. Resultatet er en fuld elektrisk og 100% emissionsfri redskabsbærer, som lader dig færdiggøre arbejdet hurtigt og effektivt, under komfortable forhold og på bæredygtig vis. Navnet på maskinen er RECO eTrac og den forhandles af Reesink Turfcare DK A/S.

RECO eTrac er udstyret med et højkvalitets- og meget kraftfuldt Lithium-Ion batteri. Føreren kan arbejde en hel arbejdsdag på én opladning og nyde stilheden af en elektrisk maskine. Denne nye emissionsfrie redskabsbærer er udstyret med et moderne og yderst støjsvagt førerhus fra den markedsførende producent Mathieu. Førerhuset opfylder de nyeste sundheds-og sikkerhedskrav og tilbyder føreren fuld kontrol, totalt udsyn og en af de mest komfortable arbejdspladser. Og takket være RECO’s aircondition og klimaanlæg, er føreren sikret en optimal oplevelse – uanset vejrforhold!

”RECO eTrac er allerede testet og godt kørende i flere af de store Hollandske byer og kommuner, eksempelvis har Rotterdam og Amsterdam taget RECO eTrac til sig i de to byers massive grønne omstilling” udtaler Carsten Brandt, CEO hos Reesink Turfcare.

Helt særligt for RECO eTrac er det, at den kan anvendes med såvel hydraulisk som elektrisk udstyr, hvilket betyder for at du som kunde, ikke behøver udskifte dit nuværende udstyr før det er udtjent.

Bæredygtig og økonomisk
RECO eTrac tilbyder utallige muligheder for udstyr, så maskinen kan benyttes året rundt og til mange forskellige formål. Helt særligt for RECO eTrac er det, at den kan anvendes med såvel hydraulisk som elektrisk udstyr. Hvilket betyder for at du som kunde, ikke behøver udskifte dit nuværende udstyr før det er udtjent. Derved kan du minimere udgifterne og benytte dit allerede velfungerende hydrauliske udstyr. RECO eTrac tillader at skifte når behovet opstår, så du kan begrænse opstartsomkostningerne og mindske dit CO2 aftryk.

På nuværende tidspunkt tilbydes RECO eTrac med følgende elektrisk sommer- og vintertilbehør; græsklipper, varmtvandsanlæg til ukrudtsbekæmpelse, ukrudtsbørste, fejekost, sneskraber og saltspreder.

”Tilbehøret til RECO eTrac gør maskinen yderst alsidig og anvendelig og uanset hvilken type tilbehør der benyttes, anvender redskabsbæreren udelukkende elektrisk kraft. Så der er ingen hydrauliske dele at vedligeholde, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostninger og støjgener markant,” forklarer Produktspecialist ved Reesink Turfcare, Brian Kjær.

På nuværende tidspunkt tilbydes RECO eTrac med følgende elektrisk sommer- og vintertilbehør; græsklipper, varmtvandsanlæg til ukrudtsbekæmpelse, ukrudtsbørste, fejekost, sneskraber og saltspreder.

Ugentlig kontrol i opstartsfasen

”Der er mange der kan have betænkninger ved at skifte til ren el – hvad end vi taler elbiler eller elektriske maskiner.  Sådan skal det ikke være. Derfor tilbyder vi ugentlige kontroller hvor vores serviceteknikere som kommer ud til kunderne og sikrer at de er fortrolige med maskinen og den fungerer som den skal. Vi garanterer maskinens kvalitet og performance” afslutter Carsten Brandt.

Lyder det interessant? Så book en demo! Du kan teste maskinen helt gratis og uforpligtigende i 8 timer gennem Reesink Turfcare’s demokoncept!

Reesink Turfcare stiller op på stand 8.1 til Maskiner under Broen den 24. og 25. august, hvor du kan komme og se RECO eTrac.