Maskiner under Broen melder udsolgt: 136 udstillere klar

Med

Maskiner under Broen melder udsolgt: 136 udstillere klar

Der bliver fyldt på standarealerne ved Lillebæltsbroen, når Maskiner under Broen 2022 slår portene op med hele 136 udstillere på pletten.

Maskiner under Broen bliver bogstaveligt talt fyldt til bristepunktet, når den grønne maskinmesse slår portene op i Middelfart den 24. og 25. august i år. Efter at have udvidet udstillingsområdet flere gange er grænsen nemlig nået, og udstillingen melder officielt, at der nu er lukket for standsalget.

”Vi kan simpelthen ikke få plads til flere spændende virksomheder på arealerne. Selve messen skal jo stadig være rummelig og optimal i forhold til parkering, bespisning og færdsel mellem standene, og den balance tror jeg, at vi har fundet. Og selvom vi nu kommer til at sige nej til potentielle udstillere, kan jeg forsikre, at med hele 136 virksomheder på pletten til at udstille hele den samlede vifte af maskiner, redskaber og løsninger på markedet bliver der rigeligt af se på for landets maskinfolk og indkøbere,” lyder det fra udstillingsleder Erik Nissen, der kalder virksomhedernes interesse for at udstille på Maskiner under Broen for ”overvældende”.

”Som galopheste i startboksen”

De 136 udstillere på Maskiner under Broen 2022 er en markant stigning i forhold til de 108 udstillere, der stod klar på udstillingen sidste gang i 2018, og det har formand for Maskinleverandørerne – Park, Vej & Anlæg, Lasse Lindholm, en god forklaring på.

”Udstillingen ligger centralt midt i landet og på et godt tidspunkt, hvor sæsonen er i gang og folk har fået styr på deres maskinparks begrænsninger. Samtidig er vi jo alle sammen som galopheste, der higer efter at komme ud af startboksen og mødes igen og få det enorme løft af inspiration og viden, som sådan en messe giver os alle sammen,” siger Lasse Lindholm, der også er medindehaver af Lindholm Maskiner A/S.

Han forklarer, at en del af grunden til at sige nej tak til flere udstillere, er at sikre et benhårdt fokus på at levere den effektive, faglige vitamin-indsprøjtning som fagets professionelle har brug for.

”Der er ingen kommuner, anlægsgartnere, boligselskaber, kirkegårdsfolk eller græsansvarlige, som har råd til at spilde deres tid. Dog er have- og parksegmentet forholdsvis begrænset, og med 136 udstillere kan vi tilbyde det komplette overblik samlet på ét sted. Derfor skal vi ikke gøre som dyrskuerne og tilbyde hvem som helst en stand, så vi kan få så mange gæster som muligt. Vi er her for at klæde de professionelle på til at træffe de rigtige beslutninger,” understreger han.

 

FAKTA OG BILLETTER: Maskiner under Broen – 24. til 25. august 2022

Det er gratis at besøge Maskiner under Broen. Hent billet(ter) HER.

Maskiner under Broen er arrangeret af Maskinleverandørernes sektion 2 – Vej, Park & Anlæg og har været afholdt i 2016 og 2018. På grund af Corona-situationen blev messen i 2020 aflyst.

Udstillingen afholdes på arealerne under den nye Lillebæltsbro ved Middelfart, er gratis for fagfolk og er åben fra kl. 09:00 til 16:00 både onsdag den 24. august og torsdag den 25. august.

Se hele den interaktive standplan HER.