Auto-Mow tilbyder nye og revolutionerende produkter til robotplæneklipper industrien

Vi ses under broen!

Auto-Mow tilbyder nye og revolutionerende produkter til robotplæneklipper industrien – vi ses under broen!

Auto-Mows produktsortiment spænder bredt, med alt fra kabler til knive, installations- og reparationssæt, stik, værktøj og robotplæneklipper-garager.

Hvem er vi?

Auto-Mow står bag verdens første afgrænsningskabel med gnaverafvisende gel. Et 3-lags sikkerhedskabel designet til at modstå dyrebid, samt hr. og fru. Danmark når de går i krig med havearbejdet udrustet med de mest gængse haveredskaber.

Auto-Mows produktsortiment spænder bredt, med alt fra kabler til knive, installations- og reparationssæt, stik, værktøj og robotplæneklipper-garager.

Med vores hovedsæde i Nivå, Danmark, er vi nationalt forankret, men er i dag repræsenteret over hele Europa, samt Amerika og nogle dele af Asien.

Vores mission er enkel: Vi ønsker at fremstille og udvikle innovative og omkostningseffektive produkter af høj kvalitet og funktionalitet til robotplæneklipper industrien.

Fordi små ændringer kan have store konsekvenser!

Hos Auto-Mow har vi fokus på en grøn udvikling, og prøver at implementere dette hvor det giver mening indenom vores produktsortiment.

Vores biopløkker bliver til kompost, når de har ligget i jorden i ca. 2 år. Vores trægarager er lavet af hurtigt voksende træ, de store kabelruller er lavet af træ i stedet for plastik, og det meste af vores emballage er enten af genanvendelig pap eller plastik.

Hos Auto-Mow ved vi godt, at vi ikke redder hele verden gennem disse tiltag, men vi tror på at selv små ændringer, kan gøre en forskel.

Et godt samarbejde er guld værd

Vi vægter samarbejdet med vores distributører og forhandlere højt, og stræber efter at videreudvikle vores produktsortiment i det fællesskab, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen i branchen.

Som forhandler af vores produkter opnår du en række fordele, samt en unik mulighed for at tilbyde dine kunder de bedste løsninger på markedet.

Auto-Mow består af en kompetent og serviceminded personalestyrke, der trives i et innovativt miljø, i en industri der ændrer sig parallelt med teknologiens udvikling. Vi har flere års erfaring fra branchen, og står klar med et udvalg fra produktsortimentet, demonstrationer, råd og vejledning, og glæder os meget til at hilse på dig ved messen i Middelfart – Vi ses under broen.

Auto-Mow Aps

Stand: 25,4

Branche: Græsudstyr, Pleje af grønne områder

Hjemmeside: www.auto-mow.com