100 udstillere

Maskiner under Broen har nået 100 udstillere

En magisk grænse er nået. Der er nu solgt 100 stande til Maskiner under Broen den 22.-23. august 2018. Dermed er antallet øget med en tredjedel i forhold til sidst i 2016

Der er nu solgt 100 stande til Maskiner under Broen, og flere kommer stadig til. Der var egentlig meldt udsolgt, og det var udtryk for, at det planlagte areal var solgt, men nu er der gjort plads til flere stande, og udstillingsarealet er udvidet lidt ud mod parkeringspladsen, uden at der er grund til at frygte mangel på parkeringsplads.

Baggrunden for det store udstillertal er blandt andet stor tilfredshed i 2016. Messen er let at komme til, det er let at parkere, og udstillingen er overskuelig og specialiseret, så gæsterne kan se det meste på en enkelt dag. Alt det fastholdes, og der er god plads at komme rundt på, selv om udstillertallet er større.

De 100 udstillere er nået, selv om der er kommet et par afbud på det seneste på grund af sygdom.  Interessen for at være med på messen er stor, og udstillerne forventer mange relevante besøgende.

Selv om antallet af udstillere er øget fra 68 til foreløbigt 100, er arealet ikke tilsvarende større. Udstillingsarealet er øget med ca. 25%.

Med det store salg er økonomien sikret for medlemmerne af Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg, som står bag maskinmessen.

– Maskiner under Broen er tænkt som en maskinmæssig parallel til Have & Landskab i Slagelse, som holdes på ulige årstal, og så har vi en messe i lige årstal, som de jyske og fynske kunder har let adgang til, siger formanden for messeudvalget Niels Kirkegaard.

– Det er glædeligt, at vi kan mærke, at en del besøgende allerede har gjort det til en tradition at komme til Middelfart hvert andet år, og mange jyske kunder fastholder endda traditionen med at komme til Slagelse de øvrige år.

– Maskiner under Broen var tænkt som en lavbudget messe. Det er det egentlig også fortsat, men vi holder os ikke tilbage hverken med markedsføring eller med service overfor gæsterne. Vi tror, at den uhøjtidelige form kombineret med et professionelt set up tiltaler mange i maskinbranchen, siger Niels Kirkegaard.

Udstillingsleder Erik Nissen kan fortsat berette om interesse fra nye udstillere.

– Der er en fantastisk interesse, og jeg har flere kontakter, som overvejer placering eller størrelse. Det er, som om succes avler mere succes, og det kan jeg egentlig godt forstå. Når der kommer så mange og så spændende udstillere, er det et interessant selskab at være i, men vi holder os til branchen. Vi har ikke nået det store tal ved at brede os ud over ligegyldige udstillere. Alle har maskiner, redskaber eller tilbehør til professionelle brugere, siger Erik Nissen.

Maskiner under Broen har åbent fra kl. 9.00 til 17.00 begge dage den 22.-23. august, og pladsen ligger tæt ved en ny Lillebæltsbro.

Billedtekst:

Fra opstillingen til Maskiner under Broen i 2016, hvor der var 68 udstillere. Nu er der indgået aftale med udstiller nr. 100 til 2018-udgaven den 22.-23. august.

 

Yderligere oplysninger:

Udstillingsleder Erik Nissen, tlf. 6155 7095. Mail: erik@maskinerunderbroen.dk

Formand for messeudvalget Niels Kirkegaard, tlf. 2226 0160. Mail: nki@gmr.dk