Boschung Scandinavia A/S

Stand
5,9
Hjemmeside
boschungscandinavia.com

Boschung Scandinavia A/S

Boschung Scandinavia A/S er ejet af Marcel Boschung AG i Schweiz. Vi står for salg, service og vedligeholdelse af alle Boschungs produkter, feje-/sugemaskiner, saltspredere, isvarslingssystemer etc. Vores mandskab har mange års erfaring og ekspertise inde for alle disse områder. Vi glæder os til at møde jer og vil meget gerne præsentere vores unikke program for jer, så kom og mød os ved stand 21.1


Fremtidens feje- og sugemaskine er 100% elektrisk. Boschung S2.0 er en elektrisk feje - sugemaskine, der er udstyret med en stor suge- og beholderkapacitet, samt behagelig køre- og arbejdskomfort. Maskinen er 100% elektrisk og CO2 neutral. For bedst mulig driftsøkonomi har maskinen 2.000 timer mellem serviceintervallerne.

Maskinen er ideel til det trænge bymiljø. Boschung S2 knækstyret fejemaskine er 15 cm smallere og vejer 1.000 kg mindre end andre sammenlignelige maskiner. Den har et 30% mindre brændstofforbrug samt 30% mindre CO2 udledning. Derudover er der 600 timer mellem serviceintervallerne, for bedst mulig driftsøkonomi.

Boschung S3 fejemaskine har en kapacitet på 2,5 m³ og en ferskvandstank på 470 l, der udmærker sig ved en behagelig køre- og arbejdskomfort. Der er 300 timer mellem serviceintervallerne. I overensstemmelse med de nyeste standarder for partikler samt den nyeste Boschung teknologi, forekommer Boschung S3 som en meget miljøvenlig maskine.

Vejsensor. Et stort antal af vejbanemonterede og meteorologiske sensorer kan tilsluttes Boschungs RWIS. Det er udelukkende Boschungs aktive vejbanesensorer – som et resultat af målinger – der kan levere frysepunktets præcis temperatur, uanset hvilket tømiddel som benyttes på vejbanen